"Parlaré com a pacient i com a alumna que he sigut de la Sílvia, sense centrar-me en l'intel·lecte i l'alt coneixement de nutrició, de salut, d'esport... que ella engloba a nivell professional, ja que per mi aquest aspecte el considero més que excel·lent.

Per tant em vull centrar en la sabiduria, l'empatia i l'energia que té la Sílvia com a persona. És una gran comunicadora, i no només en les classes com a professora, sinó també en la consulta, ja que parla el teu idioma i es posa al teu lloc per conèixe't millor, per així, poder adaptar una dieta, uns hàbits i un estil de vida al màxim ajustat a les teves necessitats i a la teva situació personal.

Una de les coses que més em captiven de la seva manera de treballar, és la capacitat d'integrar la nutrició en la nostra salut, sigui a nivell corporal, emocional, mental i energètic, ja que penso que som un tot i que per estar bé i mantenir la nostra essència és important tenir en compte tots aquests aspectes.

El meu pas en la seva consulta va ser crucial, jo venia de fer moltes dietes i la base teòrica la "sabia" però anava perduda a l'hora de combinar els aliments segons les meves necessitats. Em va transmetre que és important escoltar les necessitats del nostre cos, conèixe'l, comprendre'l per poder-lo respectar i estimar com es mereix i, així, poder crear un estil de vida i uns hàbits alimentaris saludable, estables i ferms en el nostre dia a dia.

Agraeixo la seva humilitat i la seva sinceritat a l'hora d'explicar la seva experiència de vida envers l'alimentació, fa que poguem créixer juntes de forma simultània, aprendre una de l'altra.

Gràcies de tot cor Sílvia

Estimada/estimat si et sents apunt per iniciar aquest viatge de benestar i salut integral posant el focus i l'energia en la part alimentària de la teva vida, penso que estàs en el lloc adequat. Endavant!"